Grundler Grupa d.o.o.

Dobro došli na službenu stranicu Grundler Grupa d.o.o.

O nama

Grundler Grupa d.o.o. je tvrtka koja se bavi posredovanjem u prometu nekretninama i marketingom, a djeluje u Osijeku. Osnovana je 2021. godine u Osijeku, no njezina priča započela je pod nazivom Vijuga j.d.o.o. kada se tvrtka bavila platformom koja je povezivala umjetnike i ljubitelje umjetnosti. Sada, pod nazivom Grundler Grupa d.o.o., tvrtka je proširila svoje djelatnosti te se usmjerila na promet nekretnina i marketing.

Tvrtka ima ambiciozne ciljeve u svom poslovanju, a to je postati lider na tržištu nekretnina i marketinga u području izrade web rješenja i održavanja u Hrvatskoj i šire. Svojim stručnim i predanim pristupom, tvrtka teži osigurati najbolje usluge za svoje klijente te stvoriti dugoročne odnose s njima.

Kada je riječ o posredovanju u prometu nekretnina, Grundler Grupa nudi usluge vezane za kupnju, prodaju, najam ili zakup nekretnina. Tvrtka vodi računa o potrebama svojih klijenata te im pruža podršku u svim fazama procesa, od pregovora s drugom stranom do završetka transakcije. Također je tu i održavanje nekretnina, što uključuje čišćenje, uređenje vrta i slično. Više o nekretninama možete saznati na https://www.grundler.group .

Grundler Grupa d.o.o. nudi usluge web rješenja i izrade vizualnog identiteta za klijente koji traže unaprijeđenje svojeg poslovanja, izradu web stranica i održavanje istih. Više o uslugama pročitajte na https://www.plus.vijuga.com/ .

 

Pravni podaci:

Grundler Grupa d.o.o. za usluge
Adresa: Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek
OIB: 39969156064
Matični broj: 05381029